Vraag

Vragenlijstrapportage op kaartenbak

  • 15 september 2020
  • 0 reacties
  • 4 Bekeken

Badge

 

Wij gebruiken de functie vragenlijstrapportage om kwartaalrapporteringen te maken tot op niveau van afdeling of discipline (artsengroep). Hiervoor maken wij gebruik van de filters, alvorens de rapportage te genereren.

 

In versie 5.15 is volgende functionaliteit toegevoegd:

Wanneer je vragenlijst over een organisatie-eenheid of kaart gaat, hebben we de mogelijkheid toegevoegd om je in vragenlijstrapportage te kunnen filteren op organisatie-eenheid of kaart. Daarnaast geven we deze entiteiten ook naast elkaar weer, zodat het makkelijker is om het vergelijk tussen afdelingen of kaarten te analyseren.

 

Onze rapportering is gebaseerd op een kaartenbak artsen. Bijgevolg worden alle grafieken in het rapport (cfr. laatste zin) tot op artsniveau weergegeven. Dit is een functie die niet uitgezet kan worden. Dit maakt dat wij de vragenlijstrapportage niet meer kunnen gebruiken, aangezien het gaat om gegevens die wij niet publiek maken binnen ons ziekenhuis. Bovendien is het via managementinformatie niet mogelijk om een vergelijkbare rapportering op te zetten.

 

Zijn er nog andere ziekenhuizen die dit probleem hebben en een oplossing weten? Op dit moment zou het alternatief zijn de vragenlijst naar Excel te exporteren en manueel grafieken te maken, maar dit willen we vermijden gezien de tijdsinvestering die dit zal vergen.


0 reacties

Geen reactie

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring