Vraag

Risico analyse (FMEA) koppelen aan organisatie-eenheid

  • 22 oktober 2019
  • 1 reactie
  • 66 Bekeken

Reputatie 5
Badge +7

Wij maken veel gebruik van risico analyses. Als ik voor bijvoorbeeld trimesterrapportages een overzicht wil maken van de risico analyses (PRI's) die gemaakt zijn dat trimester, moet ik alle titels bij langs om te kijken of er wat tussen zit voor een bepaalde afdeling of een bepaalt cluster. Mooi zou zijn als je elke risico analyse kunt koppelen aan een organisatie-eenheid. Dan kun je filteren op organisatie-eenheid om te kijken of en hoeveel risico analyses er geweest zijn in een bepaald periode. Ook zoekt dit makkelijker in de hoeveelheid aan risico analyses als je de organisatie-eenheid ook in een kolom kunt filteren.

 

Zijn er meer organisaties die hier behoefte aan hebben? Of dit op een andere manier hebben opgelost zodat je de organisatie-eenheid ergens toe kunt voegen in een risico analyse? Ik hou me aanbevolen :wink:

 


1 reactie

Reputatie 6

Hoi @Berber Werkman,

Volgens mij is dat op dit moment niet mogelijk. Zoals we laatst in Zwolle aangaven hopen we in de toekomst ook de risico's die uit FMEA komen in ons algemene risico-bak te stoppen. Daar zal dit dan wel mogelijk worden. Die ontwikkeling zal nog wel even op zich laten wachten.

In de tussentijd ben ik inderdaad ook benieuwd of andere organisaties hier misschien een workaround voor hebben.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring