Vraag

E-mails ter ondersteuning van het luik management informatie?

  • 5 mei 2020
  • 1 reactie
  • 17 Bekeken

Badge +3

Sinds deze maand gebruiken we de mogelijkheden van ‘management informatie’ om binnen onze organisatie te communiceren over incidentmeldingen.

Om het gebruik ervan te ondersteunen en aan te moedigen, lijkt het ons handig om bv. maandelijks een mail te sturen naar bv. de diensthoofden en directie met een link naar de managementinfo (bij wijze van reminder).

Bestaan er in dat opzicht mogelijkheden binnen iProva zelf?


1 reactie

Reputatie 3

Het hele idee van management info is dat het een actueel dashboard is, dat op elk gewenst moment geraadpleegd kan worden. Dit in tegenstelling tot management rapportages die vaak periodiek klaargezet worden.

Als je graag periodiek een herinnering hiervoor wil versturen, dan biedt je e-mailprogramma hiervoor ongetwijfeld voldoende mogelijkheden, maar je mag jezelf afvragen hoe zinnig zo’n herinnering is. Als een manager iets aan het overzicht heeft, zal hij/zij er ongetwijfeld zelf met enige regelmaat naar gaan kijken, en als dat niet zo is, zal de herinnering niet veel effect sorteren. Ik kan me voorstellen dat je het initieel even tussen de oren willen krijgen. Het is goed daar een passende strategie voor te bedenken.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring