Vraag

Kaartenbak op Portaal snel toegankelijk voor gebruikers

  • 13 augustus 2020
  • 2 reacties
  • 62 Bekeken

Reputatie 2
Badge +3

We hebben een kaartenbak die de agenten zelf aanvullen (met planning van waar ze gaan auditen). We gebruiken die als een soort ingebouwde excel waar iedereen zijn geplande audits kort in inbrengt, zodat de collega’s dat makkelijk kunnen consulteren zodat ze niet (althans kort op elkaar) op dezelfde plaats zouden gaan auditen :

We zoeken hoe we de toegang tot het openen van die kaartenbak zo makkelijk mogelijk kunnen ter beschikking stellen van agenten die niet vaak in de tool gaan en voor wie het concept kaartenbakken en de weg ernaar toe niet evident is

We probeerden de kaartenbak aan de Verzamelingen toe te voegen, maar krijgen die dan niet in het “Invullen scherm”

We probeerden ook via “ belangrijke documenten panel “ : maar daar kan je enkel of één kaart kiezen, of via de verzamelingen de kaartenbak kiezen maar die gaat enkel de reeds bestaande kaarten in lijst tonen, maar we zoeken net een dynamische (edit) link naar de kaartenbak

Zou iemand een truc vinden of kennen om ons te helpen makkelijk de kaartenbak te openen op te laten inzien maar ook aanvullen ?

 

bedankt bij voorbaat,


2 reacties

Reputatie 4
Badge +5

Hoi @PASCALE HUP,

 

In je post beschrijf je inderdaad de opties die iProva biedt. Echter onder het '’belangrijke documenten paneel'’ kun je ook een link naar een webpagina opnemen. iProva is web-based oplossing. 

Wat je kunt doen is naar de betreffende kaartenbak in iProva gaan en een kaart gaan toevoegen. Je komt dan vervolgens in het toevoegen scherm. Hiervan kopieer je de URL uit je browser. 

Op het gewenste portaal ga je vervolgens op het '’belangrijke documenten paneel'’ een nieuwe verwijzing toevoegen. Hier kies je voor webpagina:

In de tweede stap van de wizard plak je de zojuist gekopieerde URL en voltooi je de wizard. Eventueel kun je de weergave naam van de verwijzing nog aanpassen. 

 

Nu heb je een directe link opgenomen voor het toevoegen van een kaart in een specifieke kaartenbak. Iedereen die rechten heeft om de kaartenbak te beheren kan dan ook via deze link nieuwe kaarten toevoegen. 

Reputatie 2
Badge +3

bedankt voor de input !

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring