Vraag

Gebruik van Search app als nood back-up ZENYA DOC

  • 26 October 2021
  • 3 reacties
  • 52 Bekeken

Reputatie 4
Badge +7

Zijn er al organisaties die gebruik maken van de search-app als nood back-up indien ZENYA niet bereikbaar is door bv een netwerk storing? 

Wij hebben nu een dump van de ZENYA doc die op een centraal punt door de applicatie coordinator bediend wordt en op aanvraag documenten kan aanleveren aan de organisatie. Graag willen wij dit proces verbeteren en gebruikers vriendelijker inrichten. Vandaar dat wij op de gedachte zitten om de search-app hiervoor te gaan inrichten. 

Alle voorbeelden zijn welkom om hiermee aan de slag te gaan. Ook als er oplossingen zijn zonder de app hoor ik deze graag. 


3 reacties

Badge +1

Beste @Andre,

In principe is het mogelijk om documenten via de Search app lokaal op een mobile device op te slaan voor gebruik op plekken waar geen verbinding met iProva mogelijk is. Dat is echter niet bedoeld als backup functie.

Indien je echt een noodprocedure wil inrichten, dan raad ik je aan om de mogelijkheden van een zogeheten bulk export te onderzoeken: die functie is exact voor een dergelijke situatie bedoeld.

Reputatie 4
Badge +7

beste @Jeske Boonen,

De bulk export gebruiken wij al. Echter is dit niet heel fijnmazig in het gebruik als er in de bulk gezocht moet worden naar een specifiek document. 

Met behulp van de search app zou dit mooier aangeboden kunnen worden aan de medewerkers, evt  uitgesplitst naar verschillende doelgroepen. Vandaar dat ik op zoek ben naar mooie voorbeelden :wink:

 

 

Hallo @Andre .,

Dit is een optie die zeker wordt aangeboden i.p.v. de bulk export. Echter ken ik op dit moment geen organisatie die dit ook daadwerkelijk zo gebruiken. Ik ben dus ook erg benieuwd!

Wellicht kan deze discussie je ook op weg helpen: 

 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring