Vraag

Wie wil een plan van aanpak - iProva search app - delen met Isala

  • 16 februari 2021
  • 3 reacties
  • 72 Bekeken

Reputatie 4
Badge +6

Het uitrollen van de iProva search app heeft toch meer voeten in aarde dan we dachten.

We hebben verschillende profielen die toegepast worden op de 3000 smartphones (Samsung Galaxy) die Isala nu heeft aangeschaft en al in gebruik zijn genomen.

  • Profiel 1 toestellen staan niet op naam en zijn toestellen waar het Verpleegkundig oproep systeem (bel patiënt) op staat. Alle verpleegafdelingen
  • Profiel 2 toestellen zijn alle andere toestellen niet op naam. Alle afdelingen die het toestel doorgeeft per dienst.
  • Profiel 3 toestellen zijn toestellen op naam. Alle stafafdelingen en operationeel leidinggevende. Op profiel 3 toestellen op naam kan de search app nu al geplaatst worden.

We willen graag de verpleegkundige doelgroep voorzien van nuttige informatie zoals de veiligheidswaaier, voorbehouden handelingen en infectiepreventie protocollen. Daar zij toestellen gebruiken die niet op naam staan maar doorgegeven worde per dienst dienen we eerst te wachten op de aanpassing die Infoland nog moet doorvoeren om op de search app m.b.t. het inloggen op deze toestellen zonder naam. (profiel 1 en 2 toestellen). De verwachting is dat ze dit gaan aanpassen na ZENYA klaar is en zal dan mogelijk in juli/augustus opgeleverd worden.

VRAAG:

Wij zijn op zoek naar een goed voorbeeld van een plan van aanpak/stappenplan voor de uitrol van de search app in je organisatie. Wie van jullie heeft al een uitgewerkt plan en is bereid dit te delen met Isala.  a.j.van.baar@isala.nl

Horen graag van je.

Groetjes van Alex van Baar

0681152911


3 reacties

Hallo @Alex van Baar ,

Leuk om te lezen dat jullie deze stap gaan maken!
Heb je ook voor deze toepassing (en mogelijkheden van iProva) ook al eens gedacht aan de webshare? Omdat deze geen accounts nodig heeft en je kunt gebruiken om documenten te delen.

Reputatie 4
Badge +6

Hallo Kelly,

We gebruiken de tool Webshares ook om documenten te delen. 
Wat voor een idee heb je in relatie met de iProva search app?

Hallo @Alex van Baar ,

Mijn suggestie was de webshare  los van de app wellicht te kunnen gebruiken omdat ik las dat je ook met medewerkers te maken hebt die zonder inlog wensen te werken. 

De webshare kan juist zonder iProva-gebruikers werken. De URL kun je zelfs op een makkelijke andere manier (bijv. een QR code o.i.d.) aanbieden zodat men snel naar die set van documenten kan navigeren.

 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring