VERNIEUWD! Community ideeën op de Infoland community🎉

  • 26 August 2021
  • 5 reacties
  • 293 Bekeken
VERNIEUWD! Community ideeën op de Infoland community🎉
Reputatie 5
Badge +6

Eerder hebben we met jullie gedeeld dat we bezig zijn de weergave en werkwijze van de community ideeen te gaan verbeteren. Het doel hierbij is om beter inzicht te geven in de doorontwikkel ideeën, die jullie delen op de community én het perspectief wat wij voor deze ideeën zien. Structureel werken aan optimalisaties van ons product met jullie input. Dat is waar we het voor doen! 


Een vernieuwde pagina voor de community ideeën 

Na een lange tijd van voorbereidingen is het dan zover. We zijn live met de vernieuwde ideeën pagina op de community!  

✔️ Zoek eenvoudig naar bestaande ideeën met de zoekbalk op de ideeën pagina. 
✔️ Wil je snel zien welke ideeën er zijn gedeeld over een bepaalde module of onderdeel van Zenya? Aan de rechterzijde van de pagina, kun je eenvoudig hierop filteren. 
✔️ Bekijk welke status een idee heeft of filter op status. Zo zie je direct wat je kunt verwachten.
✔️ Reageer op een idee om de context van het idee duidelijker te maken of jullie eigen case te delen. Vind je een idee een goed idee, maar heb je inhoudelijk geen aanvullingen, dan kunnen je stemmen op het idee!


Goed om te weten: 
De vernieuwde ideeën pagina blijft alleen toegankelijk voor Infoland klanten met een community account. Maak dus een account aan en log in om toegang te krijgen tot de ideeën pagina. 


En nu?
Momenteel hebben alle community ideeën de status '’Open'’ gekregen. In de komende periode gaan we ervoor gaan zorgen dat de ideeën gekoppeld worden aan het juiste product én de juiste status krijgen. Het inzicht op de ideeën pagina zal geleidelijk dus beter worden! 

Hopelijk ben je benieuwd geworden naar deze vernieuwde pagina. Je kunt de ideeën pagina makkelijk terug vinden in de bovenbalk van community. 


Alles wat je moet weten over ideeën op de Infoland community
Hoe deel je een idee op de community, wat kun je verwachten van Infoland en wat betekenen de verschillende statussen? In dit topic leggen we uit hoe we samen met de community willen werken aan het verbeteren van onze producten.

Heb je een vraag? Geef het aan ons door door te replyen op dit topic!


5 reacties

Reputatie 3
Badge +6

Mooie verbeterslag weer!

 

Ik weet niet of het mogelijk is; maar je kan nu nog stemmen op ideeën die al opgeleverd zijn. Misschien kan het stemmen ‘bevroren’ worden op het moment van oplevering?

 

Reputatie 7

Bedankt voor je feedback @Gerlof  en goed punt. We hebben meteen even gekeken of we het stemmen kunnen dichtzetten voor ideeën met de status '’Opgeleverd'’. Dit lijkt niet 1,2,3 te kunnen dus we gaan even met onze platformleverancier overleggen. 

Reputatie 7

@Gerlof  inmiddels hebben we van onze platformleverancier vernomen dat het niet mogelijk is om het stemmen uit te zetten voor ideeën die opgeleverd zijn. Ik zal dit daarom als door ontwikkel idee bij hen neerleggen :slight_smile:

Reputatie 3
Badge +6

@Gerlof  inmiddels hebben we van onze platformleverancier vernomen dat het niet mogelijk is om het stemmen uit te zetten voor ideeën die opgeleverd zijn. Ik zal dit daarom als door ontwikkel idee bij hen neerleggen :slight_smile:

 

Jammer! Hopelijk gaan ze het binnenkort alsnog oppakken ;-)

Bedankt in ieder geval voor de effort!

Reputatie 6
Badge +7

Heel fijn, denk dat veel mensen hier blij van gaan worden. Het is erg overzichtelijk zo!

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring