Vraag

Delen van Zenya documenten met externen via Webshare - op welk platform delen jullie?

  • 25 October 2023
  • 2 reacties
  • 60 Bekeken

Reputatie 4
Badge +7

Isala heeft net als vele andere ziekenhuizen te maken met een toename van ziekenhuis verplaatste zorg.

De patiënt mag dan eerder naar huis en krijgt zijn zorg thuis en wordt gemonitord door het ziekenhuis en verzorgt door verschillende disciplines zoals de thuiszorg organisaties, huisartsen, diëtisten, fysiotherapie enz. Zij dienen allemaal te werken volgens de afspraken die we in een Zenya interactief protocol hebben staan. 

De protocollen worden nu gedeeld met een Webshare link. Niet echt klantvriendelijk vinden wij, want vaak gaat het om meerdere Webshares. Waar moet de klant zoals een thuiszorgorganisatie of een huisarts al die linken plaatsen en zijn overzicht houden. Isala wil zijn Zenya documenten aan externen op een klantvriendelijke manier aanbieden en we zijn op zoek naar goede voorbeelden. 

Wij en onze externe partners willen eigenlijk een neutrale website waar wij per categorie (medicatie@home, monitoring@home en care&cure@home)  onze webshare links op kunnen laten  plaatsen.

Hoe delen jullie de documenten m.b.t. de ziekenhuis verplaatste zorg met de externen zoals thuiszorgorganisaties, huisartsen, diëtisten, fysiotherapeuten enz)?


2 reacties

Hallo @Alex van Baar,

Uiteraard ben ik nieuwsgierig naar reacties :)

Heb je ook al eens gedacht aan de Zenya API? Daar kun je ook 'lijstjes’ met documenten op een zelf te bepalen website/applicatie presenteren. Dat ziet er wellicht wat mooier uit dan de webshare,

Reputatie 4
Badge +7

@Kelly de Jong 

Hallo Kelly. Dank voor je antwoord. Zou je ons hier in de community wat voorbeelden kunnen laten zien van Zenya API die in een website/applicatie gepresenteerd zijn? 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring