Beantwoord

Directe link naar documentmap

  • 22 October 2021
  • 1 reactie
  • 46 Bekeken

Badge

Hoi

Wij zijn op zoek naar de mogelijkheid om vanuit ons intranet direct te linken naar een groep van documenten (folder in de boomstructuur) in Zenya. Authenticatie is hier geen probleem aangezien de gebruiker ingelogd zal zijn.

Kan dit rechtstreeks met een direct link en kan ik de direct link uit ergens afleiden? (Browsen door de boomstructuur verloopt steeds via dezelfde url: Portal/#/portal/100/browse).

Of bestaat de mogelijkheid om de inhoud van een folder te bekomen dmv de API’s zodat we de linken naar de documenten kunnen embedden op onze eigen pagina’s?

Alvast bedankt voor de hulp!
Erik

icon

Antwoord op het topic Job Kramer 25 October 2021, 11:13

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 5

de mappenstructuur in het beheer staat bewust los van de presentatielaag. Dat is zo omdat er allerlei redenen kunnen zijn om het in het documentbeheer op een bepaalde manier in te richten die voor lezers niet een logische ordening is. Daarom is het ook niet mogelijk rechtstreeks naar een map te linken. Er is ook geen front-end mogelijkheid om te bladeren door mappen. Je kunt wel een verzameling maken met de inhoud van een map (eventueel inclusief submappen) en je kunt dan een link naar die verzameling maken. Let wel, intern heeft die verzameling dan geen substructuur.

Daarnaast kun je, afhankelijk van de toepassing, wellicht gebruik maken van de mogelijkheid tot een maken van een offline website. Zie applicatiebeheer > documenten > bulkexport. Deze kan wel de mappenstructuur volgen.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring