Beantwoord

Onderdeel gekoppelde documenten - interactieve documenten

  • 4 January 2024
  • 1 reactie
  • 22 Bekeken

Reputatie 1
Badge +3

in Documenten zit bij elk document de mogelijkheid om aan te geven welk documenten gekoppeld zijn aan het betreffende doc. de vraag is nu of dat altijd handmatig moet gebeuren. Zeker bij interactieve documenten (met veel verwijzingen) is dit een tijdrovend klusje. is hier een betere oplossing voor?

icon

Antwoord op het topic Inge Kuijpers 9 January 2024, 09:17

Bekijk origineel

1 reactie

Hoi Henk,

Het is mogelijk om documenten aan elkaar te koppelen. Je kunt hiermee een ‘leidend’ document en daarvan afgeleide documenten aan elkaar koppelenDit komt bijvoorbeeld van pas voor organisaties die hetzelfde document in meerdere talen onderhouden. Met deze functionaliteit houd je de verschillende taalversies gemakkelijk bij elkaar én krijgt de beheerder van een ‘afgeleid’ document automatisch een seintje wanneer het leidende document wordt aangepast.

Zie hiervoor:

 

Dit is niet hetzelfde als verwijzingen die je in een document toevoegt. Deze verwijzingen hoef je niet ook nog als ‘gekoppeld document’ toe te voegen.
Wanneer je een document in documentbeheer opent, kun je op de knoppenbalk op tabblad ‘Weergave’ op de knop ‘Hyperlinks bekijken’ klikken om te zien naar welke documenten er een verwijzing is gemaakt.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring