Beantwoord

Printbeheer binnen Zenya

  • 10 February 2022
  • 2 reacties
  • 42 Bekeken

Badge +1

Wij printen momenteel nog alle nieuwe versies van een procedure uit.

Er zijn voldoende pc’s beschikbaar en de zoekfunctie werkt prima maar toch wordt er nog vaak bij een toestel zelf gewerkt met de uitgeprinte procedure.

Momenteel wordt de verantwoordelijkheid van het uitprinten van nieuwe versies van documenten bij de afdelingshoofden gelegd maar ik vroeg mij af of er geen printbeheer bestaat binnen Zenya zelf? 

Kan je bij een document zien voor welke afdelingen dit bv moet beschikbaar gesteld worden en of de nieuwe versie werd uitgeprint?

 

Alvast bedankt voor de feedback

icon

Antwoord op het topic Job Kramer 11 February 2022, 10:45

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 5

Zenya biedt hier geen standaardoplossing voor. Op welke afdeling een document beschikbaar gesteld moet worden zou je zelf kunnen inrichten met een metaveld.

Of een document is afgedrukt kan het systeem niet bepalen (kan hooguit bepalen dat een printversie is aangeboden) en wordt ook niet bijgehouden. Vaak wordt in de koptekst van een document iets over de geldigheidsduur opgenomen. 

Reputatie 5
Badge +6

Wij bieden de gebruikers een optie om zelf uit te printen maar daar staat inderdaad in de koptekst een geldigheidsduur. 1 x in de maand doet de documentbeheer een rondje en haalt geprinte documenten weg die onbeheerd uitgeprint zijn.

Als het officieel uitgeprint moet worden dan gebeurt dit door een kwaliteitsmedewerker /documentbeheerder. Wij houden dan bij: hoe vaak het document is uitgeprint, door wie is het uitgeprint, aan wie is het gegeven en waar het document ligt.

Dit doen we mbv een excel en binnenkort via een kaartenbak.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring