Beantwoord

Dashboard maken voor VIM + Verbeter meldingen

  • 13 July 2022
  • 1 reactie
  • 153 Bekeken

Reputatie 2
Badge +6

Is het mogelijk om een dashboard te maken waarin twee meldingstypen worden gekoppeld?
Wij hebben een VIM (Veilig Incidenten Melden) en Verbeterflow en willen graag het volgende zien:

  • Vanuit de lijst met VIM meldingen kunnen zien vanuit welke VIM een verbetermelding aangemaakt is 
  • Wat de status van die verbetermelding is

 

Ik heb van alles geprobeerd via de verschillende instellingen om een dashboard te maken maar dit krijg ik niet voor elkaar.

Kan dit? En zo ja: hoe? 

​​​​​​​Alvast bedankt! 

 

icon

Antwoord op het topic Jim van Heumen 19 July 2022, 13:53

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 5
Badge +6

Hi, 

Het is op dit moment op het dashboard niet mogelijk om diagrammen toe te voegen die gebaseerd zijn op twee meldingstype die aan elkaar verbonden zijn vanuit een relatie. Waardoor je eenvoudig vanuit de ene lijst door kunt navigeren naar de gekoppelde submeldingen. 

Wel is het mogelijk om een kolom '’aantal sub meldingen'’ op te nemen in het publieke filter, waardoor het wel zichtbaar wordt of er sub meldingen zijn bij een incident. Navigeren naar de andere melding, zal wel vanuit de melding moeten gebeuren. 

 

Op dit moment loopt er een onderzoek naar een nieuwe vorm van dashboarding binnen Zenya (met in eerste instantie de focus op de module RISK). Afhankelijk van de uitkomsten van dit onderzoek kan deze nieuwe vorm van dashboarding ook invloed hebben op het huidige dashboard op het portaal.

Omdat het onderzoek nog loopt en de uitkomsten (mogelijk) invloed hebben op dashboarding binnen Zenya hebben we voor nu besloten om voor dashboarding in Zenya op de korte termijn geen doorontwikkelingen uit te voeren. We willen eerst de uitkomsten van het lopende onderzoek afwachten. Hiervan verwachten we in de komende maanden meer duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden.

Uiteraard zullen we jullie op de hoogte houden van deze uitkomsten en de mogelijke veranderingen voor dashboarding binnen Zenya.

 

Dit idee beschrijft dezelfde wens als hierboven, voor verdere opvolging van dit idee is het aan te raden dit topic te volgen:

https://community.infoland.nl/ideas/rapportage-van-incident-met-bijbehorende-verbeteringen-opvolgtaak-93/index2.html

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring