Vraag

Sjabloon voor het afdrukken van een cöordinatorformulier binnen een meldingstype

  • 21 February 2024
  • 1 reactie
  • 12 Bekeken

Badge

Beste 

 

Ik maakte een Word sjabloon aan met veldnamen zoals aangegeven in de leidraad bij het aanmaken van een printsjabloon. Ik heb dit sjabloon in het applicatiebeheer toegewezen aan het toepasselijke meldingstype. Wanneer ik binnen de melding kies voor het tabblad “weergave” en vervolgens afdrukken, krijg ik enkel de optie om dit volgens eigen wens te doen en niet via het het gecreëerde sjabloon. Doe ik iets verkeerd bij het aanmaken van het sjabloon?

Alvast bedankt! 

Mvg

Joris


1 reactie

Hoi Joris,

Voor het afdrukken van meldingen wordt een sjabloon gebruikt dat je bij de 'Algemene instellingen' kunt opstellen bij het meldingstype zelf. Zie hiervoor deze training, paragraaf 'Afdruksjabloon'.

https://community.infoland.nl/flow-meldingen-108/meldingstype-algemene-instellingen-1866?tid=1866&fid=108

Misschien heb je een Word sjabloon gemaakt? Dat kan alleen worden gebruikt bij een actie op een statusovergang of via het tabblad 'Extra info' bij een melding. Zie hiervoor eventueel nog:

https://community.infoland.nl/flow-meldingen-108/hoe-voeg-je-een-sjabloon-voor-e-mail-of-documenten-toe-voor-meldingen-1048

Je kunt dit Word sjabloon dus ook gebruiken bij de melding, bijvoorbeeld door het Word document te laten genereren bij Extra info, Je kunt het daarna dan afdrukken:

https://community.infoland.nl/flow-meldingen-108/tabblad-extra-info-bij-een-melding-3840


Kun je hier verder mee?

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring