Event

Een terugblik op een geslaagde eerste iProva Discovery

  • 15 October 2018
  • 0 reacties
  • 999 Bekeken
Een terugblik op een geslaagde eerste iProva Discovery
Reputatie 7
Op 09 oktober vond de allereerste iProva Discovery plaats!
Samen met een vijftigtal klanten, specifiek uit de regio Zuid-Holland en uit de zorgbranche, kwamen we bijeen in het welbekende Madurodam. Kennis maken met nieuwe innovaties op het gebied van onze software, dat is waar het om draaide.


Aftrap door het Erasmus MC: van zakkaartjes naar de inzet van iProva search app

We startten de dag met een presentatie van @Marit Buijs van het Erasmus MC.
Het Erasmus gaat binnenkort van start met een pilot met de iProva search app. Hiermee willen zij de de uitdagingen rondom het gebruik van de zogenaamde zakkaartjes (kleine papieren kaartjes, waar verkorte protocollen op staan) gaan oplossen.
Marit nam ons mee in haar verhaal en deelde haar learnings, tips en successen (zie de bijlage voor de presentatie). Bedankt Marit voor het delen van jouw ervaring en kennis!

Zelf ervaren

Na de plenaire presentatie was het tijd om zelf aan de slag te gaan. Er waren zes verschillende demo plekken ingericht, waar onze klanten vragen konden stellen en belangrijker nog: zelf de nieuwste ontwikkelingen konden ervaren.

Zo gingen onze klanten met hun eigen mobiel aan de slag met de iProva apps:
  • iProva search app - Klanten konden zelf ervaren hoe handig het is om overal toegang te hebben tot belangrijke documentatie. Met of zonder internetverbinding.
  • iProva capture app - Klanten gingen zelf aan de slag met het indienen van een melding en zagen hoe de melding direct werd geregistreerd in iTask.
  • iProva assist app - Door het scannen van een QR code op een fictieve AED, werd gedemonstreerd hoe de assist app je direct voorziet van alle belangrijke informatie over een object.
Ook voor de modules Leren en Toetsen en Meten en Inspecteren was er een demo plek ingericht:
Tenslotte werden ook de mogelijkheden van iPlan gedemonstreerd. Hoe handig is het als leidinggevende om altijd overzicht te hebben in geplande activiteiten van jouw afdeling?.

De verschillende demoplekken werden druk bezocht. Onze klanten zijn aan de slag gegaan met de verschillende onderwerpen en uiteraard werden er ook scherpe vragen gesteld:Wij kijken terug op een geslaagde dag, waarin we veel waardevolle inzichten hebben opgedaan.

We zijn benieuwd naar jullie input:

Heb jij de voorkeur voor kleinschalige Infoland events?


0 reacties

Geen reactie

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring