Nieuws

Van één gebruikerdag naar meerdere kleinschalige evenementen in 2019

  • 26 March 2019
  • 4 reacties
  • 775 Bekeken
Van één gebruikerdag naar meerdere kleinschalige evenementen in 2019
Reputatie 7
Zojuist hebben jullie een mailing ontvangen van Infoland met daarin uitleg over de Infoland evenementenplanning voor de rest van 2019.
Hierin lichten we toe waarom we ons in 2019 gaan richten op het organiseren van meerdere kleinschalige events. Dit betekent dat er dit jaar geen grote gebruikersdag gaat plaatsvinden, zoals dat voorheen door de iCumulus gebruikersvereniging werd georganiseerd. Hieronder delen we de mailing nogmaals met jullie:

De iCumulus gebruikersvereniging is enige tijd geleden ontbonden. Dit betekent dat de jaarlijkse gebruikersdag, die door de gebruikersvereniging werd georganiseerd, wegvalt. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat er een vervolg komt voor deze dag. Een vervolg dat past bij jullie behoeften.
Meerdere inzichten én feedback, hebben ons doen besluiten om een andere weg in te slaan.
Niet één groot event voor iedereen, maar meerdere kleinschalige evenementen gedurende het jaar.

Waarom?
Wij kijken met heel veel plezier en trots terug op alle iCumulus gebruikersdagen. De inspirerende sprekers, de energie die jullie als groep meenamen en de leerzame inhoudelijke sessies waren in een woord ‘geweldig’. Echter veranderen de tijden en zien we dat kennisdeling steeds belangrijker wordt. Daarnaast wordt er vanuit jullie aangegeven dat er behoefte is aan meer persoonlijke aandacht vanuit Infoland. Om dit te bewerkstelligen, hebben we besloten om in 2019 de focus te gaan leggen op meerdere kleinschalige en lokale evenementen. Zo kunnen we meer persoonlijk contact garanderen én informatie beter laten aansluiten bij jouw behoeften.

Eerste kleinschalige event was groot succes!
Vorig jaar hebben we de mogelijkheden tot kleinschalige evenementen verkend. Dit heeft ertoe geleid dat we onder andere zijn gestart met het eerste iProva Discovery event in Madurodam, waarbij we veel positieve feedback vanuit de aanwezigen hebben ontvangen. Ook de tweede iProva Discovery in Toverland (regio zuid) was een groot succes. Het kleinschalige en lokale karakter van beide evenementen werd erg gewaardeerd. Daarnaast was er meer ruimte voor interactie en diepgaande kennisdeling met gelijkgestemden.

Zien is geloven
Om de kracht van kleinschalige evenementen zelf te ervaren, willen wij je van harte uitnodigen om deel te nemen aan één of meerdere evenementen. Er staan er al een aantal op de planning, waar je je binnenkort gratis voor kunt aanmelden. Denk hierbij aan een webinar over auditmanagement, twee iProva Discovery’s, een event over GDPR/AVG en een event waarbij continu verbeteren centraal staat.

Interesse? Houd dan de Infoland nieuwsbrief in de gaten of meld je hiervoor aan.
Hier verschijnen alle events waarvoor je je kunt aanmelden.

Heb je een vraag over deze mailing of wil je je feedback delen? Doe dat dan vooral door te replyen op dit topic.

4 reacties

Reputatie 3
Badge +6
Is het een idee om ook een evenementen kalender hier op de community te plaatsen?
En worden de verschillende discovery's herhaald in andere delen van het land?

Begrijp dat in Toverland ging over interactieve documenten en TIM. Voor mij ook interessant. Alleen naar Limburg afreizen hiervoor niet.
Reputatie 7
Hoi @Rosanne Glasbergen ,dank voor je feedback.
Er komt binnenkort een evenementen kalender beschikbaar op onze website. Helaas leent de community zich hier technisch gezien niet voor 🙂
Uiteraard gaan we ervoor zorgen dat je via de community eenvoudig terecht komt op de evenementenkalender en dat je op de community snel kunt zien welke events er aan gaan komen.
Ook via de community blijf je dus eenvoudig op de hoogte van al onze events!

Wat betreft de iProva Discovery's :deze worden inderdaad herhaald in andere delen van het land. De plenaire sessies kunnen wel verschillen, aangezien deze vaak verzorgd worden door een gastspreker. Het onderwerp TIM werd gepresenteerd door onze gastspreker, dus dat zal de volgende keer waarschijnlijk niet aan bod komen. Interactieve documenten blijft wel zeker op onze agenda staan.

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de eerst volgende Discovery's, die gaan plaatsvinden in de omgeving Utrecht en Zwolle. Nog steeds niet om de hoek, maar wel al een stukje dichterbij dan Limburg ....
Reputatie 3
Badge +6
Hoi @Rosanne Glasbergen ,dank voor je feedback.
Er komt binnenkort een evenementen kalender beschikbaar op onze website. Helaas leent de community zich hier technisch gezien niet voor :)

En een apart topic?
Reputatie 7
Hoi @Rosanne Glasbergen , dat was precies wat ik bedoelde. Wij zullen jullie op de community via een apart topic op de hoogte houden van alle evenementen. Zodra de evenementenplanning klaar is, gaan we hiermee aan de slag.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring