Presentatie

Apparaat beheer binnen Zenya - Microvida

  • 8 November 2022
  • 0 reacties
  • 128 Bekeken

Reputatie 4
Badge +1

Op de werkplekken bij Microvida staan apparaten die onderhoud en beheer vereisen. De taken die hieruit voortkomen staan overzichtelijk vermeld in het taakschema in Zenya. Omdat de medewerkers geen vaste werkplek hebben, is het niet wenselijk dat het taakschema wordt toebedeeld aan een specifiek persoon. Daarom maakt Microvida gebruik van Zenya teams waar alle medewerkers die de werkplek bezetten aan toegevoegd zijn. Voor de onderhoudstaken zijn taakschema’s opgesteld die zijn toebedeeld aan een team.

Ben je benieuwd hoe Microvida het apparaat beheer geregeld heeft, rekening houdend met de ISO 15189 eisen? En vraag je je af hoe ze hiervoor de modules kaartenbakken, taakschema’s en Zenya teams hebben ingezet? Tijdens de Zenya gebruikersdag 2022 liet @Lia Hazen de inrichting zien die Microvida daarvoor heeft gemaakt.

In de bijlage hieronder vind je de presentatie terug. 

 

Samenvatting

 

Introductie

Op de werkplekken bij Microvida staan apparaten die onderhoud en beheer vereisen. De taken die hieruit voortkomen staan overzichtelijk vermeld in het taakschema in Zenya en worden toegewezen aan teams.  Expert Lia Hazen loopt voorop met creatieve oplossingen om de medewerkers optimaal te faciliteren.

 

Verdieping onderwerp

In laboratoria is het belangrijk dat je een goede administratie bijhoudt van wat er allemaal moet gebeuren en wat er allemaal is gebeurd. Logboek registraties zijn daarin van wezenlijk belang om correct functioneren van de apparatuur te garanderen. Microvida wijst taken toe via een nieuwe functionaliteit in Zenya: teams. Taken kunnen toegewezen worden aan een team. Wanneer een teamlid deze taak oppakt verdwijnt de taak bij de andere teamleden. Met deze taken weet de professional precies wat er wordt verwacht en kan deze de taak digitaal aftekenen. Geen papieren rompslomp meer.

Na de inleidende PowerPoint nam Lia ons mee in de eigen Zenya omgeving voor een real-time demonstratie. Het verhaal werd daarmee concreet en helder, precies zoals laboranten het graag willen. Vanuit het publiek werden goede suggesties gedaan en vragen gesteld. Bijvoorbeeld hoe dit kan werken als men apparaat beheer in een ander softwarepakket heeft ondergebracht. Er kan dan een eenvoudige koppeling worden gerealiseerd, zodat men toch beheer en taken uit kan zetten vanuit Zenya.

 

Verdieping resultaat

De oplossing van Microvida is slim, efficiënt, doeltreffend en duurzaam.  Door de functionaliteiten kaartenbakken, meldingen, teams en documenten te combineren bespaart men veel tijd. Het is een mooie, to-the-point oplossing die ervoor zorgt dat de professional op de vloer kan doen waar die goed in is.

 

Deze samenvatting is geschreven door @Gertjan Baarda 

 

 

Heb je hier nog vragen over? Stel ze dan gerust hieronder.


0 reacties

Geen reactie

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring