In deze sessie op de Zenya gebruikersdag vertelden niet één, maar twee Zenya professionals hoe zij Interactieve Documenten inzetten in hun organisatie.
Als eerste lichtte
Daarna ging
De geschreven samenvatting vind je terug onder de opname.
Samenvatting
Introductie
Iedereen kent het wel in een ziekenhuis of zorginstelling of waar dan ook. Er zijn (te)veel protocollen, ze lijken veelal op elkaar, zijn lang en lastig te lezen en direct tot de kern komen van jouw vraag is tijdrovend. Alex en Arjo hebben door middel van hun presentatie goede voorbeelden gegeven over hoe het óók zou kunnen.
Verdieping onderwerp
Zo hebben Alex en Arjo 74 voorbehouden handelingen verwerkt naar 11 interactieve documenten met een thema. Zij hebben hierbij ook rekening gehouden met de eindgebruikers. Alle interactieve documenten hebben dezelfde opbouw en dit sjabloon is door hun zelf ontworpen. Zo blijft er eenduidigheid binnen de opbouw van het document, waardoor deze gemakkelijker te lezen is.
Om een goed beeld te krijgen van de voorbeelden die Alex en Arjo hebben laten zien, raden wij je aan om de sessie te bekijken.
Omdat je hier meerdere documenten in één document zet, moet je het beoordelen van het document goed inregelen. Zo kan je paragraven toewijzen aan een bepaalde beheerder die specifiek verantwoordelijk is voor dat deel van het document.
Als tip willen Alex en Arjo meegegeven dat je maar een handje vol medewerkers rechten moet geven om het interactieve document op te bouwen.
Verdieping resultaat
Het Albert Schweitzer heeft bepaalde interactieve documenten zichtbaar gemaakt in hun search app. Hiermee verlenen zij aan alle medewerkers bepaalde informatie die op de werkvloer essentieel kan zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een score kaart* waar door middel van bepaalde scores een antwoord of actie naar voren komt welke betrekking heeft op de casus van de patiënt. Omdat de inhoud van deze score gekoppeld is aan Zenya DOC is het beheer hiervan ook gelijk geregeld.
Wist je dat er binnen onze community een groep is voor Interactieve documenten? Voor meer informatie verwijs ik je graag naar Interactieve documenten.
*de opbouw van deze scorekaart gebeurt door middel van een interactief document.
Deze samenvatting is geschreven door István Janssen.
Heb je hier nog vragen over? Stel ze dan gerust hieronder.