Vraag

Machtiging bij een klachtenformulier automatisch verzenden aan melder

  • 2 april 2021
  • 2 reacties
  • 32 Bekeken

Reputatie 2
Badge +5

Wanneer een klacht door een ander dan de patiënt gemeld wordt, moet er een machtigingsformulier ingevuld en ondertekend worden. Is het mogelijk dit in te stellen?

Dus als het meldformulier wordt ingevuld, het veld ingevuld door derden is aangevinkt, het meldformulier wordt verzonden er een automatische mail met het machtigingsformulier aan de melder wordt verzonden?

Ik ben zelf op onderzoek gegaan maar kan tot op heden niets vinden. Alle hulp of ideeën zijn welkom.

Groet Diana 


2 reacties

Hallo @Diana ,

Wanneer je gebruik maakt van de workflow om een e-mail te sturen kun je allereerst zelf de mail formuleren middels een sjabloon. Deze wordt dan automatisch middels de workflow verzonden naar het mailadres dat is ingevuld in een veld in je formulier.
Ik ga er vanuit dat het machtigingsformulier een Word-formulier is. Dat betekent dat je deze ergens hebt opgeslagen waar een externe ook bij kan (als je Documenten & Processen hebt, kan deze daarin en middels een webshare opgenomen worden in die mail).

De externe kan dat via de ontvangen mail op de link klikken en het machtigingsformulier openen, printen en ondertekenen, en versturen.

 

 

Reputatie 2
Badge +5

Beste @Kelly de Jong 

De mail staat al klaar, die werkwijze is bij mij bekend. Alleen toen wist ik niet hoe verder. Het machtigingsformulier is inderdaad een Word formulier. Deze staat nu nog niet in iProva (documenten) opgeslagen dat zal ik doen. Maar is webshare hiervoor wel geschikt? Is dit veilig genoeg dat patiënten en/of hun familie op een link klikken en zo bij het machtigingdformulier komen?

Groet Diana 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring